dimecres, 6 de novembre del 2013

Canal 9

Avui la notícia és Cana 9.



El govern valencià va a tancar la Ràdio Televisio Valenciana. La decisio judicial d'anul·lar el ERE que aquest Ent habia engegat, ha precipitat al provisional i debil govern valencià a tallar per on despres, i no esperarem molt de temps, puguen alguns dels endollats, prosseguir i fins i tot ocupar la parcel·la que ara es pretén desallotjar.

Els interessos en joc, amb unes proximes eleccions a la vista, mereixen parar esment en els proxims mesos.

El que es ven com un ajust necessari, té un altre nom, és un fracàs de gestió politica escandalós del partit que durant decades governa aquesta comunitat.

Que va ha quedar?.

A hores d'ara la Comunitat és un diari destrossat en una vorera del centre, al que se li ha retirat la seccion d´economia, la qual ha passat a ser la directora de les vides i hisendes dels valencians.

Ull a l'anterior !!!. L´economia, però no la d'ací. Ací no ha quedat gens del teixit bancari valencià. Que va ha quedar !!!.

Zaplana i Ripoll, com deia en la meua anterior entrada, van jugar, al costat de partits i sindicats, a banquers. Millor dit, a saquejadors dels estalvis dels valencians, per a ficar-los en opaques obres, esdeveniments i “Valles de los Caidos”.


Avui la maquina propagandistica del PP, sembla, queda en procés de desmantellament. Veurem a qui, o a que grups beneficia el fet.


Em costa pensar que hi ha amamyo, però, vist el vist, els voltors estaran avisats, segur.

El menynfots ens despertarem o seguirem amb traques i paelles?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que vols dir-me?