«Gràcies a la llibertat d'expressió avui és possible dir que un governant és un inútil, sense que ens passi res. Al governant tampoc ».

Jaume Perich (1941-1995). Escriptor i humorista

dilluns, 27 de febrer del 2012

Robinson Crusoe


Estes ultimes setmanes, com un gat engabiat, o com un naufrague en el Banc de Serrana (Serrana Bank) tal que modern Robinson Crusoe, done voltes i em mossegue la llengua per la visió esperpèntica, o de traca final (vénen falles), que esta vivint la societat mundial, espanyola i valenciana.

No tinc temps a refer-me per un assumpte, quan ixen dos,  a qual pitjor.

He constatat que a la mare de Zapatero se l'anomena i se li recorda menys. Que els acudits anomenen menys Zapatero.  A mi açò m'ha produït una certa pau, ja que el nomenament de major meretriu de l'univers a tal bendita senyora, em produïa fàstic he indignació. No hi ha dubte que el tarannà de Zapatero, no és el tarannà prototip. No és d'estos temps.

Una vegada desaparegut el gran faedor dels desastres de la nostra pàtria, i agafades amb força les regnes per nous i enlluernadors lideres, amb idees clares i solucions millors, els ciutadans estan tranquils i satisfets, perquè a no tardar, la solució s'aplicara, i ipso facto, tornarem als temps gloriosos del cobrament de comissions fàcils i al lladronici legal i consentit de polítics, i banquers.

Baltasar Garzon, la venjança dels mediocres
La justícia amb la seua equitat i gran mesura, premiara els seus servidors, servint-se d'alguns dels seus representants, i com a exemple volar judicialment a Baltasar Garzón.  

 Als estudiants els han apalissat com en els temps de Don Manuel. Es queixen de vici i pressionats pels mestres millor pagats de la pàtria. Que no tenen calefacció?. Pitjor estàvem abans, en temps del senyor de Palomares. Que menjadors i autobusos s'han reduït. Seria perquè no hi ha demanda. Els barracons?. Que va home!. Eixos estan de mostra i record perquè futures generacions sàpien, que encara que l'educació la tenim traspassada, la culpa és de Zapatero.

La CAM la vergonya dels valencians
En la meua CAM de tota la vida, em continuaran negant el  crèdit, perquè no sóc prou solvent, Menuda cara la  seua, després de ser-ho jo durant 40 anys. Resulta que les participacions o bons que es van inventar els consellers que li feien la pilota als governs de Zaplaza i Camps, que a canvi de diners a cabassades per a les megalomatiques ciutats, terres mítiques, copes d'añejAmerica, rallys i visites papals, aeroports sense avions, factures pagades de treballs inexistents, etc. , es van dedicar a saquejar la Caixa, qual Ali-Bava i els seus consellers lladres.

Hospital Denia - Manifestacio a favor Pediatra Paricio
La meua cita semestral amb el neuròleg, es retardara sine die, ja que les agendes estan tancades. Les de neurologia i totes aquelles a què la direcció de l'Hospital de gestió i ganacies privades Marina Salut, considere ha de tancar, a fi de regular el vici de l'existència de llistes d'espera. Llistes d'espera en la Marina Alta?. Què diu voste?. Metges, pocs i mal pagats. Del terreno ningu, ni tant sols de Castella, ni de cap lloc d´Espanya. I el senyor Comissionat de la Generalitat Valenciana en l'hospital, o no s'assabenta, o té ordenes de romandre oïdes sordes davant de qualsevol sol·licitud o manifestació que considere puga subvertir el son dolç, establit en esta població.
Les medicines, en les farmàcies se servixen en comptagotes i el pagament de les mateixes, provoca ja altercats. La ciutadania sensibilitzada es queixa decentment. Dates de solució, en breu, però cada quinze dies és més grossa la bola de neu. 

La formula Rajoy, servirà?.

I estic a València i els carrers tallats. Que passa?. Que ja són falles, clar. Pues  no, policia, helicòpters, tanquetes. És una manifestació. Són quatre gats que controlen a la joventut. Això esta clar per als informadors de Canal9 i els seus fans. Quant Don Paco, era al contuberni judeu-masonic, el manifeser. Però no és cert.


La portaveu del govern valencià ens diu en roda de premsa que:” Jo enten el valencia, lo parlo un poquet, pero la llengua d´espresió habitual es el castella…. Mi llegua d´expresio habitual es el castella …….. per cert, … una de las …  dos llenguas oficials en la Comunitat Valenciana”.  La portaveu “no parlo valència”. Quina protecció té el valencià.

I, ja més calmat pel quadro tan falaguer, pense, que de tot cal culpar el mestre armer, per que ell no protesta i aguanta el que li tiren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que vols dir-me?