«Gràcies a la llibertat d'expressió avui és possible dir que un governant és un inútil, sense que ens passi res. Al governant tampoc ».

Jaume Perich (1941-1995). Escriptor i humorista

dimecres, 11 de gener del 2017

Per a servir a ... i no per servirse de ....

 Un govern local que practique la humilitat, el respecte, l'honradesa, l'escolta, el diàleg i la confiança.

En el meu article del 24 de noviembre de 2014, titulat "Reiniciar o crear Benissa ?." justificava la meua signatura del manifest "Reiniciem Benissa", que es va donar a conèixer amb una recollida de signatures a través de la plataforma CHANGE.ORG.


A l'article, que convide a rellegir picant l'enllaç del paràgraf anterior, deia:


"Cal una unió d'interessos i idees.


Una implicació dels silenciosos capaços.


Un pas avant dels honrats.


Un sí dels que poden però temen.


Un adéu als que no són capaços de generar confiança. Als que necessiten pagar, amb recursos públics, per publicitar el que han fet. Si ho han fet, ja es veu.


Un desallotjament dels que es creuen únics posseïdors de la raó i no accepten que una crítica, o un criteri diferent i poden ser enriquidors.


Cal, en fi, un canvi en les actituds i en les formes. Primer és Benissa que qualsevol partit o interès forani.
És urgent que els grups polítics, associacions i ciutadans s'uneixin les seues idees i esforços per i per Benissa. " 


Ahir es va produir un canvi en l'alcaldia de Benissa.

La agrupacion sorgida d'aquella iniciativa, recolzada per altres, han fet possible qu es produeixi un canvi substancial en la representació per a la Governació de Benissa.

No serà fàcil, però l'experiència i coneixement de la maquinària municipal, pels membres de Reiniciem Benissa, durant aquests dos anys, dóna prou confiança per atorgar-los la responsabilitat de coordinar un canvi.

Els de Reiniciem hauran de tenir en compte que no governen sols, i els que els van donar suport hauran de ser generosos i donar suport a les propostes noves que pot aportar aquesta formació.


Un consell. "Senyor Alcalde, matenga els seus pricipis. Ja veu que el temps i el poder provoquen transformacions en aquells que descansen
les seues natges en la poltrona municipal. Des de la seua nova cadira pot veure exemples a la seua esquerra i a la seua dreta.

Només em cal una inquietud. Una inquietud raonable.


Que qui té la clau, faça ús d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que vols dir-me?