«Gràcies a la llibertat d'expressió avui és possible dir que un governant és un inútil, sense que ens passi res. Al governant tampoc ».

Jaume Perich (1941-1995). Escriptor i humorista

dimecres, 23 de maig del 2012

BANKIA.



Rato celebrant
BANKIA. L'ASSALT A LA BANCA.

Aquests dies anem espantats amb les notícies que van sabent de Bankia. Bé, espantats, no. Ja crec que no ens espanta res.

Fa uns mesos vaig qualificar de anestesiats als valencians. Però no, l'anestèsia s'ha aplicat en molts països, sembla que hi havia un bon estoc. I sí, és clar, ja sabem que a València, les dosis han estat de tres "rovells", per que tenim al Banc de València, CAM i Bancaixa.

A l'entrada titulada "El subsecretari", feia referència a unes paraules d'aquest, l'altre dia a la Seu, on es referia a l'engany del govern Zapatero sobre el dèficit. Va dir que havien enganyat al govern entrant, ja que aquest era superior al reconegut.

Aquests dies, després de l'explicació del subsecretari Farinós, hem anat sabent que la revisió a l'alça del dèficit públic de 2011 del 8,5% al ​​8,9% del PIB es deu fonamentalment a l'augment del dèficit de la Comunitat Valenciana i de Madrid .

Rato no celebrant

Ole! . Doncs llavors n'hi do la que ens va deixar anar Farinós. Ja ni als seus propis simpatitzants els diuen la veritat, o fins és possible que ni ells sàpiguen la veritat.

Ara els de la CAM s'estan "explicant", els "directius". Se'ls deia així, "directius", i això d'explicar-és un dir. Ara, esperarem a veure si la justícia els qualifica d'una altra manera, o simplement els jutges també tenien préstecs  a interès 0.

Els explicadors sobre els fets en la CAM, haurien de ser també Zaplana, Ripoll i Camps. I per part de la pífia Bankia, la senyora Aguirre i els seus CSI 's, i Rodrigo Rato, Miguel Blesa i José Luis Olivas

 Senyor que colla.

I ara, es demanen compareixences i la majoria PP no l'aprova, el màxim que suporten són comissions a porta tancada. Això de la porta tancada, no serà pel corrent, serà perquè no ens assabentem, suposo.

Per això, seguim sense veure assumir una mínima culpa i l'autor del desgavell sempre és l'altre.

Recomano la lectura de l'article d'Antonio Elorza, "Responsabilitats", publicat a El País del dia 18 de maig de 2012.

... "La societat espanyola està massa acostumada a admetre com a naturals els comportaments contraris a la llei, les corrupcions organitzades i l'arbitrarietat, en la meva experiència des de la pròpia institució en què ha transcorregut la meva vida fins a les més respectables instàncies de govern. Els esforços individuals-pensem en Garzón-porten a la destrucció de qui els assaja. Sobren en tots els àmbits murris amb comandament, i l'exigència col · lectiva de responsabilitats constitueix l'única sortida ".

Subscric el paràgraf final, perquè a més estic convençut que la neutralització de Baltasar Garzón ha estat orquestrada per tal d'evitar que aquest home, una mica molt, un  Quixot, se li acudís investigar a tota aquesta sèrie de polítics-financers-ineptes-corruptes , complaents amb el poder, que no és altre que l'atorgat pels ciutadans als que se suposa ha de protegir i defensar.

Els "directius" de la CAM
Però, i em repeteixo, quan el ciutadà elegit puja a l'olimp de cartró pedra del poder, ja es creu infalible i digne de respecte, lloa i admiració. Ara tenim l'exemple de la ineptitud d'aquests inciensados ​​pròcers, i tots acollonits per si prenen represàlies contra els mateixos als quals ja només els queda el dret a la paraula i la veu en crit que no els arriba ni al coll.

¿Ningú de vostès lectors sent vergonya de veure tant xoriço vestit amb el front alt, que mira de gairell cap als no ben vestits per si se'ls escapa un esternut i taquen els seus vestits de Versace, en general no pagats amb els seues Vises Or, si no amb les seves llibretes d'estalvi, sí, les de vostè, si, si, no miri cap enrere, les de vostè que em llegeix?.

I com veu, ells de rosetes, i alguns amb els seus diners en bancs desconeguts.

Articles que recomano:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Que vols dir-me?