Pàgina personal de Vicent Ibañez i Mas

Hola Vicent. Molt be, gracies. M´agrada pensar que no vorer als meus amics tots els dies no significa perdre la seua amistat, de vegades no es així, peró en eixe cas pense que sols eren coneguts.
Ana.

SI VOLS ESTAR AL DIA, APUNTA EL TEU CORREU I T´ENVIARE LES NOVETATS

Mi canal de You Tube

dimarts, 6 de maig de 2014

Venuts.El dia 25 de juny de 2013, vaig publicar una entrada amb el títol “Vendre la llibertat”.

En ell feia a una reflexió general per a acabar referint-me a la premsa escrita i digital de la Comarca de la Marina Alta.

En l'article entre altres afirmacions, deia: “en aquesta Comarca de la Marina Alta trobe a faltar mitjans de comunicació valents, que diguen, expliquen i suporten articles on es denuncien els incompliments, les mitges veritats, els espolis, el mamoneix i el favoritisme. Els dits mitjans que existeixen, estan sota el control d'uns pocs, i ixos, es limiten a donar pals a qui no paga, i a reproduir, com la veu del seu amo, les notícies que els dicten els que sí es retraten, partits o gabinets de les alcaldies”.

El dia 3 de maig es va celebrar el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, instituït per les Nacions Unides a instàncies de la Unesco, per a "fomentar la llibertat de premsa en el món, en reconèixer que una premsa lliure, pluralista i independent és un component essencial de tota societat democràtica".

Vaig fer una reflexió en Facebook, on expressava el meu dubte de la independència i llibertat d'expressió en la premsa actual.

Tot seguit, en l'entrada a continuació, es mostraven les següents dades:

Periodic
Propietaris, accionistes, prestamistes
EL PAIS
BNP Paribas, Banc of America, Deutsche Bank, CaixaBank, Banco Santander, HSBC, …
EL MUNDO
Fiat, Mediobanca, Unipol Banca, Banco San Paolo, Pirelli, …..
LA VANGUARDIA
La Caixa, CaixaBaank, Banco de Inversiones Lazard, Goldman Sachs, BNP Paribas, …
EL PERIODICO
Banco Popular, Banco Sabadell, La Caixa, ….
ABC
BBVA, Ferrovial, CEPSA, Acciona, Banco Santander, Banco de Inversiones Lazard, …
LA RAZON
Grupo Planeta, Bco Sabadell (Planeta de Bco Sabadell, Santander, Bankia, BBVA ...

Despres de tot l'anterior, s'entén el rescat dels bancs i .........

I a la Marina Alta, tambe, no hi ha dubte que mantenir la independència, guardar la linea editorial, repetar la llibertat de expresó de col·laboradors, sense convidar a retallar o canvia opinions, en llaures a acontentar o per indicació directa dels benefactors, és un exercici de valentia i ser consecuens amb el que es presumeix.

... no tinc ganes de (millor no) dir res mes.Publica un comentari a l'entrada