Pàgina personal de Vicent Ibañez i Mas

Hola Vicent. Molt be, gracies. M´agrada pensar que no vorer als meus amics tots els dies no significa perdre la seua amistat, de vegades no es així, peró en eixe cas pense que sols eren coneguts.
Ana.

SI VOLS ESTAR AL DIA, APUNTA EL TEU CORREU I T´ENVIARE LES NOVETATS

Mi canal de You Tube

dilluns, 6 d’agost de 2012

Enola Gay

Avui, els nostres excelentísims dirigents, de vacances i la bomba produint el fong.
Des dels seus despatxos de guàrdia o els seus xalets de luxe o els seus viatges de somni, seguiran pensant com marejar-li la perdiu a la plebe a la qual té el gust de representar, més aviat pels emoluents que perceben i seguretat posterior pels segles dels segles, que per la negra situació que es veu venir.
La bomba que el Enola Gay va soltar a Hiroshima, el dia 6 d'agost de 1945, era un avís als japonesos, un avís que costá  120.000 morts en minuts i 360.000 ferits per a tota la vida i greus malformacions fins al dia d'avui.

La bomba que ens estan soltant als espanyols els polítics, plegant-se a la rampinya econòmica dels gestors bancaris, ens va ha produir danys suficients perquè nosaltres i els nostres fills patim malformacions físiques i mentals, per molt temps,

O molt canvia la mentalitat submissa dels valencians i dels espanyols, o ací, com a bens, anem a la rendició total i a engolir fongs de totes les grandàries.
Assec dir, que no existeix una personalitat amb imatge neta que poguera canalitzar i representar el mal estar i fartera  dels ciutadans davant una degradada classe política, que no fa ni un moviment de calat que puga donar-li la volta a la situació.

On estan les personalitats honrades en aquest país, que puguen comprometre's a retornar als actuals apoltronats i encebats membres de les institucions a pasturar les ovelles i porcs, que sens dubte quan eren joves eren la seua habilitat, i que han practicat amb nosaltres.
On?


Publica un comentari a l'entrada